Tradenomitutkinto verkossa

Kuninkaisten kampuksella voi suorittaa liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon joustavasti verkossa. Opiskelija voi valita seuraavista suuntautumisvaihtoehdoista:

  • yritysjuridiikka (oikeustradenomi)
  • julkishallinto
  • rahoitus
  • esimiestyön kehittäminen
  • liiketoimintaosaaminen

Opiskelija voi tulla mukaan yksittäisille opintojaksoille avoimen ammattikorkeakoulun kautta ja aloittaa opiskelun viisi kertaa vuodessa alkavilla jaksoilla tai valintakurssin kautta syksyn ja kevään yhteishauissa tutkinto-opiskelijaksi.

Liiketalouden verkkokoulutuksessa Huittisissa opiskelussa käytetään nykyaikaisimpia teknisiä ja pedagogisia ratkaisuja. Opiskelijan on mahdollista osallistua opetukseen ja erilaisiin ohjaustilanteisiin verkon välityksellä. Luennot toteutetaan HILL-järjestelmän avulla, ja luennot taltioidaan, jotta ne voi kuunnella myöhemminkin. Käytössä on Moodle3-opiskeluympäristö ja edistyneet pilvipalvelut. Opiskella voi tietokoneella aika- ja paikkariippumattomasti. Opiskelija oppii työskentelemään yhteisöllisesti verkossa ja käyttämään opiskelussa digitaalisia työvälineitä – taitoja joita työelämässäkin tarvitaan.  

Digitaalinen Campus – ratkaisuja joustavaan oppimiseen -julkaisu

Satakunnan ammattikorkeakoulu on panostanut vahvasti digitaalisten oppimisympäristöjen ja eOppimisen kehittämiseen. Kuninkaisten digitaalinen kampus toteuttaa jatkuvan oppimisen mahdollistavaa pedagogiikkaa ja kokeilee rohkeasti uusia lähestymistapoja. Julkaisussa pureudutaan ajasta ja paikasta riippumattoman oppimisen mahdollistaviin pedagogisiin ratkaisuihin ja esitellään toimiviksi todettuja koulutuksen käytänteitä.

Tutustu julkaisuun


Tutustu Kuninkaisten kampukseen

Lisätietoja Tradenomi (AMK) -verkkokoulutuksesta


 

Advertisement